WoudrichemWoudrichem (regio)

9e Editie Woerkumse Winterfair

0

Woudrichem – Op zaterdag 14 december wordt ‘t Rondeel in Woudrichem omgetoverd tot de gezelligste plek van Brabant. In ’t Rondeel (’t Rond 2) wordt van 11.00 tot 16.00 uur de “Grote Woerkumse Winterfair” gehouden.

Verschillende ondernemers uit Woudrichem en wijde omgeving hebben hier elk hun eigen marktkraam, in één klap kunt u alle resterende kerstinkopen doen. Dit jaar pakken ze weer groter uit dan voorgaande jaren. U wordt muzikaal ontvangen door De Joode drive-in. Na een succes vorig jaar, ook dit weer het kinder – speelplein voor alle kinderen. U shopt terwijl de kinderen worden vermaakt. Zo is er een spellenwagen, verkoop van suikerspin en popcorn. Er is een springkussen, schminken en mega legoblokken festijn.

Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd met glühwein, chocomelk en veel ander lekkers. De muzikale omlijsting wordt onder andere verzorgd door het Vischwijvenkoor uit Woudrichem en diverse optredens van muziekvereniging Kunst na Strijd.

Ook is er dit jaar een fotograaf aanwezig waar u (voor een klein bedrag) een mini fotoshoot in het thema “kerst”kunt laten maken. Met als klap op de vuurpijl een gratis rondrit in een echte Arrenslee die mede mogelijk is gemaakt door sponsors van de winterfair in Woudrichem.

Toegang en parkeren is gratis.
Kijk voor meer informatie en adresgegevens op www.atelierklaasentineke.nl

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Woudrichem