AltenaGiessenWoudrichem (regio)

Trema Welzijn zet mantelzorgers in het zonnetje op de ‘Dag van de Mantelzorg Altena 2019’

0
Stockfoto

In het kader van de ‘Dag van de Mantelzorg’ zet Trema Welzijn alle mantelzorgers op 14 november in het zonnetje tijdens de ‘Dag van de Mantelzorg Altena 2019’. Een dag waarop mantelzorgers die altijd voor anderen zorgen, zelf even worden verwend.

In het bijzondere onderkomen de HartenJager in Giessen (Parallelweg 35) is er een prachtig programma voor de mantelzorgers samengesteld waarin ontspanning, verrassing en ontmoeting de boventoon voeren. De dag begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 14.30 uur. Aanmelden voor deze dag kan tot 7 november a.s. via telefoon 0183 – 408 444 of per email: receptie@trema.org.

Stockfoto

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena