AalburgWijk en Aalburg

Sint Nicolaasfeest in MFC d’Alburcht

0
Stockfoto

WIJK EN AALBURG – Zaterdag 16 november hopen wij dat het  weer een geweldig Sint Nicolaasfeest zal worden in de foyer van MFC d’Alburcht aan de Perzikstraat te Wijk en Aalburg. Deze ruimte ons ook dit jaar weer ter beschikking gesteld door de families van Loon. Aan de opzet willen wij niet tornen,  dus kunnen jullie net zo’n feest verwachten als voorgaande jaren.

En ook dit jaar is uiteraard iedereen weer van harte welkom. Maar eerst komen we uiteraard allemaal naar de Wijkse Bol nabij Jachthaven Trident. Daar gaat het allemaal gebeuren, daar zal pakjesboot David om ongeveer 14.30 uur arriveren uiteraard met aan boord Sint Nicolaas en zijn uiterst gewaardeerd gevolg.

Vanaf de Wijkse Bol zullen wij een korte (op)tocht maken naar d’Alburcht waar na aankomst het feest zal los barsten.

W.S.V. Wandelvreugd de wandelsportvereniging die dit jaar al 50 jaar een begrip is in onze gemeente is al zo’n 34 jaar verantwoordelijk voor dit feest in Wijk en Aalburg en wij hopen dit nog vele jaren op onze manier te mogen doen. Niet alleen voor de kinderen uit Wijk en Aalburg, alle kinderen vanwaar dan ook zijn bij ons welkom. Dat geldt ook voor de pappa’s en mamma’s, opa’s en oma’s.

Voor u hebben wij de Sint Nicolaasbar gereserveerd en wij hopen u daar een gezellige middag te kunnen bieden. De kinderen nemen wij voor onze rekening in de foyer, dat is hun domein deze middag.

stockfoto

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg