AltenaVideoreportagesWoudrichemWoudrichem (regio)

Renze Bergsma geniet van rol als Gedeputeerde voor CDA Brabant

0


ALTENA – In de voormalige gemeente Woudrichem was Renze Bergsma jarenlang het gezicht van CDA Woudrichen. Ook was hij jarenlang wethouder in de gemeente Woudrichem. Sinds dit jaar is Renze Bergsma gedeputeerde voor de provincie Brabant.

Voor het team van OKE TV hoog tijd om eens langs het provinciehuis in Den Bosch te gaan en te praten over deze nieuwe politieke positie. Wat is voor de inwoners uit de nieuwe gemeente Altena de toegevoegde waarde van een Altenees aan de bestuurlijke provinciale tafel? Hoe kijkt Renze Bergsma vanaf een afstandje naar de nieuwe bestuurders van gemeente Altena? En wat doet zo’n provincie nu precies?

We gingen langs bij het provinciehuis en maakten een profiel van Renze Bergsma, Gedeputeerde voor de provincie Brabant.

Foto: Wim Roefs

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena