ZaltbommelZaltbommel (regio)

Politie zoekt getuigen van de ramkraak in Zaltbommel

0
©Jurgen Versteeg

Zaltbommel – Afgelopen nacht kreeg de politie een melding dat er een ramkraak was gepleegd bij een parfumerie aan de Boschstraat. Een donkere personenauto zou tegen de gevel van de parfumerie zijn aangereden. Volgens een getuigen drongen drie gemaskerde mannen de parfumerie binnen en namen een nog onbekende buit mee. Daarna gingen ze er in een andere donkere personenauto vandoor.

De politie stelde een zoektocht in, maar helaas zonder resultaat. De politie hoopt dat er getuigen zijn die meer informatie kunnen geven over deze ramkraak.

Om bij de ingang van de parfumerie te komen hebben de daders eerst twee auto’s die in de weg stonden verplaatst. De auto waarmee de ramkraak werd gepleegd lieten de daders achter. Ze gingen er vandoor in een andere auto.

Politie doet onderzoek

De politie heeft de zaak in onderzoek. Onder andere de Forensische Opsporing deed vannacht sporenonderzoek binnen en buiten het pand. Daarnaast houdt de politie vandaag een buurtonderzoek en worden er camerabeelden opgevraagd. Getuigen worden gevraagd zich te melden bij de politie.

Heeft u meer informatie?

Heeft u afgelopen nacht iets meegekregen van de ramkraak? Of heeft u in de uren voorafgaand aan de ramkraak iets opvallends gezien? Dan horen wij dat graag. U kunt contact met ons opnemen via 0900 8844. Wilt u niet dat wij achter uw naam en telefoonnummer komen? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Zaltbommel