AndelWoudrichem (regio)

Minimarkt bij Zorgplein Maaswaarden, locatie de Notenhoff

0

ANDEL – Op vrijdag 22 november is er weer een minimarkt op de Notenhoff, Nachtegaallaantje 1 te Andel. Tijdens de markt, die van 14.00 tot 16.00 uur duurt, worden er o.a. cadeauartikelen, kaarten en handwerkartikelen te koop aangeboden.

Daarnaast  zelfgemaakte erwtensoep, rookworsten, zult, groente en fruit, advocaat, kruidkoek met noten, kaas, snoepgoed, bloemen en planten. ok aan de inwendige mens is gedacht; wat dacht u van een heerlijk kopje koffie met een appelflap of gevulde koek! Er is voor ieder wat wils op deze minimarkt!

Zoals altijd is de minimarkt een gezellig gebeuren waar ook u van harte welkom bent. Graag tot 22 november in de Notenhoff.

Stockfoto

Comments

Comments are closed.

You may also like

More in Andel