ZaltbommelZaltbommel (regio)

Man fietst op de van Heemstraweg N322 bij Zaltbommel

0
Foto: Politie Bommelerwaard

Zaltbommel – Gisteravond reed de politie op de N322 (viaduct over de A2) toen ze tot hun verbazing een man zagen fietsen op de meest linker rijbaan.

De politie noemde het fietsen maar het leek er eigenlijk niet eens op. De man bewoog zich van links naar rechts over de rijbaan. Aangezien er daar 80 km/h mag worden gereden nam de man een behoorlijk groot risico.

De man verklaarde onderweg naar ‘s-Hertogenbosch te zijn en de korte route te hebben genomen. De gevaarzetting vond hij niet zo belangrijk. De man was behoorlijk onder invloed van alcohol. Gezien de toestand van de man en de temperatuur buiten (2.5 graden) besloot de politie dat het beter was om even als “taxi” te fungeren. De man is een proces verbaal aangezegd voor gevaar/hinder veroorzaken. De officier van Justitie zal de hoogte van de boete bepalen.

De man vertelde later dat hij diverse taxi’s had gebeld maar dat ze hem niet wilde helpen. Dat de politie hem nu naar huis bracht vond hij prima alleen deze taxi was wel iets duurder.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Zaltbommel