ZaltbommelZaltbommel (regio)

Kom werken in Het Groene Huis!

0

ZALTBOMMEL – Bent u (startende) ondernemer en opzoek naar een werkplek in Zaltbommel? Dan biedt Het Groene Huis kansen voor u! Het Groene Huis is een plek waar kleinschalige ondernemers en zelfstandige professionals met een duurzame ‘state of mind’ in een duurzaam en comfortabel ingericht verzamelkantoor met elkaar (samen) werken. Vanaf 20 november is Het Groene Huis open. Kom proefwerken en kennis maken om te ervaren of het iets voor uw bedrijf is!

Kennismaken en proefwerken
Op woensdag 20 november, vrijdag 22 november, dinsdag 26 november en donderdag 28 november tussen 9.00 en 17.00 uur kunt u vrijblijvend komen kennis maken. Loop dus gerust binnen voor een kop koffie, kennismaking of een ochtend ‘proef’ werken.

Locatie en vragen
U vindt het Groene Huis op de 2e etage, in de  rechtervleugel van het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11 in Zaltbommel. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Nanette van Dishoeck via hetgroenehuiszb@gmail.com of via 0655196532.

Duurzaam versterken
Het Groene Huis heeft de ambitie uit te groeien tot een ‘community’ van ondernemers die elkaar versterken in het verduurzamen van hun bedrijfsvoering en het op de markt brengen van innovatieve en duurzame producten en diensten. Dit initiatief door de gemeente Zaltbommel faciliteert in het ondernemen, innoveren en verduurzamen.

Afbeelding: gemeente Zaltbommel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Zaltbommel