Altena

Klussendienst Altena zoekt een tuinvrijwilliger

0
Foto: Trema

ALTENA – De Klussendienst Altena is er voor ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking of inwoners die tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren en die niemand in hun omgeving hebben om klussen in en om het huis aan te pakken.

Voor Klussendienst Altena zoeken we een vrijwilliger die anderen wil helpen met klussen in de tuin.
Over Klussendienst Altena De vrijwilligers van Klussendienst Altena staan klaar om uitkomst te bieden wanneer er geen andere oplossing beschikbaar is. De kosten voor het gebruikmaken van de Klussendienst bedragen € 5,00 voor het eerste uur, gevolgd door € 2,50 per half uur. Dit wordt, nadat de klus naar tevredenheid is uitgevoerd, contant afgerekend. Voor het aanmelden van een klus belt u de klussendienst. Er wordt dan gekeken of de aanvraag past binnen de dienstverlening. Als de aanvraag kan worden uitgevoerd neemt de vrijwilliger van de klussendienst contact met u op.

Aanmelden Heeft u interesse om tuinvrijwilliger te worden bij de klussendienst of wilt u van de Klussendienst gebruikmaken om een klus aan te melden, laat het ons weten en neem contact met ons op. Klussendienst Altena is bereikbaar op maandagen van 09.00 tot 15.00 uur via telefoon 06 39 58 51 70.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena