AalburgMeeuwen

Inbraak in woning in Meeuwen, politie zoekt getuigen

0

Meeuwen – In de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 november is er een inbraak geweest in een woning aan de Dorpsstraat. Hierbij is een kluis leeggeroofd. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets gezien hebben.

De inbraak werd gemeld rond 03.35 nadat de bewoner wakker werd door de blaffende hond, maar heeft geen daders gezien. Na controle bleek dat de kluis leeggeroofd was. Meerdere eenheden hebben in de buurt gezocht naar verdachten, maar hebben niets meer aangetroffen.

Heeft u iets gezien?

De politie heeft vrijdagochtend 15 november een buurtonderzoek gehouden, maar we zijn nog op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben op dit nachtelijke tijdstip. Heeft u meer informatie, meld dit dan:
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
– anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)

Heeft u camerabeelden van de openbare weg in de omgeving meld dit dan:
– via de banner onder dit bericht
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg