AalburgGenderen

Genderense Mariëlle in programma ‘De Staat van Stasse’

0
Stockfoto

GENDEREN – Morgenavond 13 november mag de Genderense Mariëlle in het radioprogramma ‘De Staat van Stasse’ dat wordt uitgezonden op NPO2 haar pitch houden waarom Genderen het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

‘De Staat van Stasse’ toert met hun mobile studio door het land om een klein Sinterklaasfeestje te organiseren. Of Genderen word gekozen is nog maar de vraag en ligt uiteraard in handen van Mariëlle die met haar pitch de rondtoerende Stasse weet te overtuigen dat Genderen dé plaats is waar ze hun studio moeten gaan parkeren.

Wie de pitch van Mariëlle wil volgen kan morgenavond (13/11) rond 20.30 uur afstemmen op Radio NPO2.

Stockfoto

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg