WerkendamWerkendam (regio)

Bedrijvenkring Altena brengt werkbezoek aan Werkendam Maritime Industries

0
44766245 - newspapers on the table

ALTENA – In samenwerking met Werkendam Maritime Industries, brengt Bedrijvenkring Altena (BKA) op donderdag 21 november een werkbezoek aan het maritime cluster binnen onze gemeente. Bent u benieuwd naar de netwerkmogelijkheden binnen BKA, dan nodigen wij u als ondernemer in Altena van harte uit om deel te nemen aan dit werkbezoek.

Onze gastheer is Hoogendoorn MBI, zij verzorgen maritieme betimmeringen en bouwen ook interieurs voor bijvoorbeeld hotels. We krijgen een rondleiding door dit prachtige bedrijf.

Daarnaast brengen we ook een bezoek aan Concordia Damen en CCM3. Concordia Damen is leverancier van innovatieve schepen. CCM3 bouwt op dit moment samen met onder andere Hoogendoorn MBI twee grote binnenvaartcontainerschepen af voor Sendo Shipping. Op een van de schepen, die urenlang emissieloos op batterijen gaan varen, krijgen we een rondleiding. De voorloper van deze schepen, de Sendo Liner, is niet alleen genomineerd voor de schip-van-het-jaar-prijs, maar heeft deze ook gewonnen!

Wilt u tijdens dit werkbezoek kennis maken met de leden van Bedrijvenkring Altena? Meld u dan door een e-mail te sturen naar info@bka-altena.nl.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Werkendam