KerkdrielMaasdriel

Weer een chalet uitgebrand op camping Maaszicht te Kerkdriel

0
Foto: Mark Verlijsdonk

Kerkdriel – Omstreeks 1:50 uur is er een chalet compleet afgebrand op camping Maaszicht in Kerkdriel. Dit is in 3 wekentijd de derde keer dat er een brand ontstaat op de camping waarbij een chalet afbrand.

Het chalet is volledig afgebrand. In deze 3 weken tijd zijn er 3 chalets afgebrand. Veel bewoners van de camping zijn geschrokken door de vele branden op het terrein. Door de hitte zijn van omliggende chalets verschillende ramen gesprongen.

De brandweer uit Kerkdriel, Zaltbommel en Beesd zijn ter plaatse gekomen om de brand te bestrijden, Beesd werd opgeroepen met een waterwagen vanwege te weinig watertoevoer op het terrein. De brandweer heeft het chalet gecontroleerd laten afbranden en daarna de restanten afgeblust

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Kerkdriel