AalburgDrongelen

Vrijdag 1 november lampionnenoptocht Drongelen (griezelweekend)

0

DRONGELEN – Het jaarlijkse terugkerende griezelweekend komt er weer aan. Het griezelweekend is dit jaar op vrijdag 1 en zaterdag 2 november.  En het griezelweekend is er natuurlijk voor de kinderen! Ook voor de kleinsten. Daarom wordt er wederom een lampionnenoptocht gelopen, en wel op vrijdag 1 november.

Ook dit jaar is de griezelige lampionnenoptocht gebaseerd op een verhaal. En het verhaal gaat over een neergestorte ufo in Drongelen. Dit verhaal wordt verteld in het dorpshuis, voordat de kinderen de straat op gaan om de lampionnenoptocht te lopen. Tijdens de lampionnenoptocht moeten de kinderen een aantal opdrachten uitvoeren.

Inloop van deze griezelige lampionnenoptocht is om 18.30 uur in dorpshuis De Oude School in Drongelen en men start werkelijk om 19.00 uur. De kinderen moeten zelf een lampje meenemen. Uiteraard mogen de kinderen verkleed gaan. Opa’s en oma’s mogen natuurlijk met de kleinkinderen en hun ouders ook meelopen.

Opgeven voor de griezelige lampionnenoptocht kan bij Anja Nieuwkoop (email heanty@live.nl ).  Opgeven kan tot en met donderdag 31 oktober. Inschrijfgeld per deelnemer bedraagt € 3.50 en dient op de avond van de tocht voldaan te worden. Bij voorkeur contant.

Foto: Joop Lankhaar

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg