AalburgVeen

Technisch Installatiebedrijf Tibo-Veen b.v. wordt Hofleverancier

0

Veen – Burgemeester Fränzel mag namens Zijne Majesteit Koning Willem Alexander op woensdag 30 oktober het Predicaat Hofleverancier uitreiken aan  eigenaar / directeur  Robert Jan Loeff van Technisch Installatiebedrijf Tibo-Veen b.v.

Het bedrijf is in 1919 opgericht door Teunis van Tilborg en bestaat dit jaar 100 jaar. Eind jaren ’80 is het bedrijf overgenomen door de heer Joop Loeff. Zijn zoon, Robert Jan Loeff is de huidige eigenaar.  Samen met echtgenote Tanja Loeff – Hageman en de heer Jan Blijenberg, vormt hij de driekoppige directie.

Het Predicaat geeft bedrijven het Recht om het Koninklijk Wapen te voeren met daarbij de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.
Om dit predicaat te mogen ontvangen, moeten bedrijven aan diverse voorwaarden voldoen. Zo moet het bedrijf een vooraanstaande plaats innemen in de regio en moeten zowel de bestuurders als de onderneming zelf van onbesproken gedrag zijn.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg