AalburgWijk en Aalburg

Mooie opkomst bazaar Zorgplein Maaswaarden

0

WIJK EN AALBURG – Vrijdag 4 oktober werd de jaarlijkse bazaar/draaiavond van Zorgplein Maaswaarden  gehouden op locatie Wijkestein. Om 14.30 uur konden we de eerste bezoekers verwelkomen.

In het atrium stonden diverse kramen opgesteld. Kramen met o.a. bloemen,  boeken, cadeauartikelen, etc. Verder kon men inschrijven voor een konijn en een boodschappenmand of ballonnen prikken.  In het restaurant was het gezellig genieten en konden de bezoekers zich te goed doen aan koffie en thee met iets lekkers, friet en andere versnaperingen. Er werden ook pannenkoeken gebakken. Het (nieuwe) rad van avontuur met het plaatsnamenspel deed ook goede zaken. Rond 21.15 uur kwam de notaris uit Heusden voor de trekking van de grote verloting.

De prijswinnaars van de grote verloting zijn:
1ste prijs lotnr: 1594
2de prijs  lotnr: 0431
3de prijs  lotnr: 1003
4de prijs  lotnr: 1714   

De troostprijzen zijn gevallen op: 1159, 1835, 1663, 0305, 1095

De opbrengst was ongeveer € 5.500, een geweldig bedrag wat ten goede komt aan extra activiteiten en middelen voor de bewoners. Dat betekent dat alle leuke dingen die er op jaarbasis worden gedaan van het geld van o.a. de bazaar, worden bekostigd.

De vele prijzen die er waren tijdens de bazaar werden veelal verkregen van de plaatselijke middenstand uit de gemeente Aalburg en omgeving. Hiervoor onze hartelijke dank. Verder iedereen bedankt die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan de succesvolle bazaar en mooie opbrengst.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg