HedelMaasdriel

Luchtballonen BoelevaArt alsnog de lucht in

0
Foto: Stephan van Rooij

Hedel – Zaterdagmiddag 5 oktober stegen er vanaf het terrein van de Boerengolf in Hedel 8 luchtballonnen op. Eigenlijk was het de bedoeling dat ze op zaterdag 31 augustus al de lucht in gingen als onderdeel van het festival BoelevaArt.

Omdat de weersomstandigheden dit op het laatste moment niet toe lieten werd besloten de luchtballonnen op 21 september te laten vliegen. Omdat ook die avond het weer het niet toe liet om te vliegen werd vandaag een derde poging gedaan. Het gezegde ‘drie keer is scheepsrecht’ blijkt maar weer eens te kloppen want vanavond vlogen er alsnog een aantal luchtballonnen. Het vertrek trok veel bekijks.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Hedel