ZaltbommelZaltbommel (regio)

Lezing over grote grazers in het Munnikenland

0
Foto: Lot Tönis

De Natuurwacht Bommelerwaard organiseert maandag 14 oktober een lezing met Tanja de Bode van Free Nature. Free Nature is een organisatie die grote grazers in natuurgebieden inzet om natuurbeheer uit te voeren. Tanja zal vertellen over grote grazers als rode geuzen en konikpaarden die leven in het Munnikenland. Hun leefwijze zorgt ervoor dat het landschap gevarieerd blijft, en dat de biodiversiteit verhoogd wordt. Onderwerpen die tijdens de lezing aan bod komen zijn het graasgedrag, kuddegedrag, diergezondheid en het gedrag bij hoog water.

Toegang is gratis. Aanvang is om 19.30 in de Grote Aak, Johan van Oldenbarneveldtstraat 2. De lezing duurt ongeveer 2 uur, inclusief pauze. Kijk voor meer informatie op www.natuurwachtbommelerwaard.nl.

Foto: Rode geuzen in het Munnikenland. Foto gemaakt door Lot Tönis

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Zaltbommel