OKE MediaSport

Jeugdbrandweer Waardenburg Nederlands kampioen

0
Foto: Jurgen Versteeg

Waardenburg / Hardenberg– Op zaterdag 5 oktober stonden er twee ploegen van de jeugdbrandweer Waardenburg aan de start van de landelijke finale lage druk in Hardenberg. De junioren en aspiranten ploegen hadden zich gekwalificeerd voor de finale.

 

De aspiranten zijn die dag eerste geworden en mogen zich landskampioen noemen. De fictieve ‘brand’ vond plaats in een flatgebouw. De brand zou op meerdere etages branden. De bedrijfsbrandweer was zogenaamd al ter plaatse en de wedstrijdploeg moest daar assistentie aan verlenen. Ook moest er nog een slachtoffer met ernstige brandwonden aan beide armen worden gered.

 

De junioren mochten een ‘brand’ bestrijden in een kerk. Daarbij zat er ook een slachtoffer in het pand die gered moest worden. De junioren zijn hierbij negende van Nederland geworden.

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit OKE Media