PoederoijenZaltbommel (regio)

Excursie naar grote grazers in het Munnikenland

0
Foto: Lot Tönis

De Natuurwacht Bommelerwaard organiseert zondag 20 oktober een excursie in het Munnikenland met als onderwerp de grote grazers. Grote grazers zijn in het Munnikenland erg belangrijk voor het beheer. Tijdens deze excursie gaan we struinen door een deel van Munnikenland op zoek naar rode geuzen en konikpaarden. Er zal uitgebreide informatie worden gegeven over dit gebied met zijn werknemers.

De excursie start om 10.30 vanaf de grote parkeerplaats bij Loevestein en duurt ongeveer 2 uur. Denk aan warme kleren en trek wandelschoenen/laarzen aan, het kan modderig zijn. Deelname is gratis, aanmelden niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.natuurwachtbommelerwaard.nl.

Foto: Konikpaarden in het Munnikenland. Foto gemaakt door Lot Tönis

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Poederoijen