GiessenWoudrichem (regio)

Drugs in woning gevonden in Giessen, één man aangehouden

0
©Jurgen Versteeg

Giessen – Na een tip is de politie donderdag een woning binnen gevallen aan den Burcht. Drugs en andere druggerelateerde spullen zijn in beslag genomen. Een verdachte is aangehouden.

Op donderdag 17 oktober 2017 om 13.15 uur is de politie de woning binnen gegaan. Er was informatie binnen gekomen dat er mogelijk drugs in de woning zou liggen. De bewoner verleende zijn medewerking. Door heel de woning lagen drugs of druggerelateerde spullen. De bewoner is aangehouden.

In beslag genomen

Er lagen verschillende soorten drugs in de woning: enkele kilo’s brokken, kilo’s pillen en tientallen liters vloeistof. Verder nog andere spullen die gebruikt worden bij het verhandelen van drugs zoals zakjes, doosjes en ander verpakkingsmateriaal. Al het materiaal is in beslag genomen. De aangehouden verdachte had meer dan duizend euro aan contanten op zak die in beslag genomen zijn. Ook de auto van de verdachte is door de politie meegenomen. Het onderzoek is in volle gang, de exacte hoeveelheden drugs moet nog berekend worden.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Giessen