WerkendamWerkendam (regio)

Chauffeurs Werkendam gezocht voor maaltijdvoorziening Trema

0

WERKENDAM – Veel ouderen in Werkendam bestellen een warme maaltijd aan huis. Deze worden rondgebracht door vrijwilligers. Zij halen de maaltijden rond 11.00 uur op en brengen ze daarna tot ca 12.30 uur rond in Werkendam.

Vanwege een groeiend aantal maaltijden zoekt Trema Welzijn nieuwe maaltijdchauffeurs voor op donderdagen die de beschikking hebben over een eigen auto. Zo kan de werkbelasting voor de huidige chauffeurs worden verdeeld zodat er meer tijd is voor de klant; een belangrijke reden van de service die door Trema wordt aangeboden. Kijken of alles goed gaat met de klant en daar waar nodig hulp inschakelen in plaats van meteen weer door te moeten. Zo kan net die stap extra worden gezet, de kwaliteit van de service worden gewaarborgd, en dat ‘sausje van aandacht’ bij de maaltijd geboden worden.

Interesse om chauffeur te worden? Een keertje meerijden met een van de chauffeurs van de maaltijdservice om te kijken of het werk iets voor u kan zijn is mogelijk. Als vrijwilliger ontvangt u een reiskostenvergoeding van € 0,32 cent per gereden kilometer. Leuk en sociaal werk met veel afwisseling en er is de mogelijkheid tot deelname aan cursussen en trainingen via de vrijwilligersacademie van Trema Welzijn.

Neem voor meer informatie contact op met Fenna Vogelsang van Trema via 06 51 06 33 91 of fenna.vogelsang@trema.org.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Werkendam