WerkendamWerkendam (regio)

Breien in dorpshuis Vlechtwerk

0

WERKENDAN – MFA Vlechtwerk krijgt steeds meer activiteiten. Het dorpshuis en de grote hal zijn voor iedereen welkom.

We hebben met een klein groepje mensen om tafel gezeten en we zijn eruit. Elke donderdagmiddag komen mensen breien en haken in het dorpshuis. ‘We starten nog op en het lijkt ons erg gezellig als er meer mensen aansluiten. We doen het ook voor de gezelligheid en daarvoor hebben we nog wat meer mensen nodig om het tot een succes te maken.’

Iedereen is welkom.  Vanaf donderdag 31 oktober elke week tussen 14:00-16:00 uur. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen werk en materiaal mee neemt. Zoals thuis, maar dan met de gezelligheid van het dorpshuis en de mensen om je heen. En je inspireert elkaar ook nog met nieuwe technieken en mooie creatieve ideeën.

Kom binnen lopen en sluit vrijblijvend aan. Mocht je van te voren wat vragen hebben of je wilt toch even aanmelden dan mag je altijd contacten. Er zijn geen vaste kosten aan verbonden, de consumpties zijn voor eigen rekening. Betalen is alleen mogelijk via de pin.

Laat Vlechtwerk zijn naam eer aan doen en vlecht-/ of brei een mooi samenzijn. Contactgegevens: Fenna Vogelsang fenna.vogelsang@trema.org 0183-408444

Stockfoto

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Werkendam