AalburgWijk en Aalburg

150 jarig Zondagsschooljubileum / christelijke voorstelling met Matthijs Vlaardingerbroek

0

De zondagsschool “Komt gij kind’ren, hoort naar Mij” van de Hervormde gemeente Wijk bestaat 150 jaar! Anderhalve eeuw lang wordt het Evangelie van de Heere Jezus Christus aan kinderen verteld.

Om dit jubileum te vieren wordt voor alle basisschoolkinderen op zaterdag 2 november de voorstelling “SchatRijk” gehouden door Matthijs Vlaardingerbroek.
De voorstelling wordt gehouden in Christelijke Basisschool “De Hoeksteen”, Kerkverreweide 61 te Wijk en Aalburg. De deuren van de hoofdingang gaan open om 14.10 uur. Om 14.30 start het officiële programma dat ongeveer anderhalf uur duurt. Na afloop is er een gezellig samenzijn met drinken en wat lekkers. De toegang is gratis. Wel is er bij de uitgang een collectebus. Alle kinderen en belangstellenden zijn van harte welkom!!!

Op zondagmorgen 3 november 9.30 uur is iedereen welkom in de Hervormde Kerk van Wijk, Grote Kerkstraat 26 te Wijk en Aalburg. De kerkdienst staat dan in het teken van het 150-jarig zondagsschooljubileum. Na de dienst is iedereen van harte welkom in Rehoboth (Bergstraat 5 in Wijk en Aalburg) voor koffie, thee en fris met een feestelijke lekkernij. Er zal een kleine tentoonstelling te zien zijn met oud en nieuw zondagsschoolmateriaal. Van harte welkom!!!

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg