OKE Media

Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken Waalwijk

0

Zondag 6 oktober organiseert Groei & Bloei Afdeling De Langstraat i.s.m. de werkgroep ZNKB het 35e Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken. Groei & Bloei De Langstraat viert dit jaar ook het 55 jarig bestaan van de afdeling.

Het kampioenschap gehouden in Waalwijk. De bijna 60 amateur bloemschikkers uit heel Zuid Nederland strijden om de eer zich een jaar lang kampioen van Zuid Nederland te mogen noemen.

In aanvulling op de wedstrijd wordt er door Groei & Bloei De Langstraat ook een gezellige “Bloemerige Markt” georganiseerd en in de middag kunnen bezoekers en deelnemers genieten van een tweetal bijzondere demonstraties bloemschikken.

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit OKE Media