AalburgMeeuwenVideoreportages

Veel publiek bij schitterende truckpulling in Meeuwen

0

Meeuwen – Vrijdagavond was de eerste avond van de jaarlijks terugkerende streekdagen in Meeuwen. Een groot aantal trucks zijn afgereisd naar Meeuwen om daar uit te vechten wie de sterkste truck heeft.

Omstreeks 19.30 uur was het zover, de aftrap van het twee dagen durende evenement in Meeuwen. De vrijdag staat zoals gewoonlijk in het teken van de trucks. Op een kleibaan mochten de trucks hun spierballen laten zien. De organisatie kijkt terug op een schitterende avond met overvolle tribunes langs de banen.

Op de zaterdag staat het in het teken van de hele familie. De jaarlijks terugkerende tractorpulling mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Op het terrein zullen ook een groot aantal landbouwvoertuigen zijn opgesteld om te bekijken. Ook voor de kinderen is er van alles. van een springkussen tot een rodeo-stier.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg