AalstAlemAmmerzodenBommelerwaardBrakelBruchemDelwijnenGamerenHedelHeerewaardenHoenzadrielHurwenenKerkdrielKerkwijkMaasdrielNederhemertNieuwaalPoederoijenRossumVelddrielWellWellseindZaltbommelZaltbommel (regio)Zuilichem

Politie houdt REAL GAME Bommelerwaard, doe jij ook mee?

0
Foto ter illustratie, Foto: Jurgen Versteeg

Bommelerwaard – Ben je woonachtig in het gebied van de Bommelerwaard? Heb je in de Week van de Veiligheid ‘niets’ te doen? En wil je een unieke ervaring hebben? De Politie Bommelerwaard, de Brandweer, het Rode Kruis én de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel, organiseren een escape room in de buitenlucht. Een REAL GAME Veiligheid!!

Kruip samen met een maatje in de huid van een hulpverlener, los de puzzels op waar de politie soms voor komt te staan en win de REAL GAME!

Je kunt meedoen als je:
– 21 jaar of ouder bent;
– als bewoner staat ingeschreven in de Bommelerwaard.
– lid bent (of wilt worden) van de Veilige Buurt App.
– kleine stukjes kunt fietsen

Geef je samen met een maatje (of alleen) op om mee te doen aan de REAL GAME!

Stuur een mail met deze gegevens van jou en/of je maatje:
– naam,
– voornamen,
– geboortedatum,
– woonadres,
– e-mailadres.

Laat ons weten waar je de avond mee wilt draaien. Het emailadres is: aanmelding.de-waarden@politie.nl

Let op:
Je hebt een fiets nodig om van het ene incident dat je behandelt, naar het andere incident te gaan.

Een gemotoriseerd vervoermiddel is niet toegestaan. Zorg dus dat je fiets goed werkt en verlichting heeft.

Natuurlijk ben je alert voor het doen van je ‘onderzoek’ dus: geen alcohol of drugs gebruik vooraf of tijdens de game.

Je bent tijdens de REAL GAME zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en eigendommen.

De organisatie is niet aansprakelijk voor schade bij jou of bij derden. Bij de incidenten wordt gebruik gemaakt van acteurs.

Bij aanmelding ga je akkoord dat er door politie filmopnames/ foto’s gemaakt kunnen worden en dat deze beelden gebruikt kunnen worden door de politie. Tevens kunnen andere mediavormen beeldmateriaal maken tijdens de avonden.

Aanmeldprocedure

Per avond kunnen maximaal 48 mensen meedoen. Bij teveel aanmeldingen gaat de politie (uit)loten.

De inschrijftermijn sluit maandag 23 september om 24:00 uur.

Alle inschrijvingen die later binnenkomen, zijn uitgesloten van deelname. Ook als de gegevens niet compleet zijn, worden jij en je maatje uitgesloten van deelname. Zorg dus dat je aanmelding compleet is!

Je krijgt woensdag 25 september een e-mail of je als koppel mee kunt doen. (Kijk ook in de spam-box van je e-mail)

Real Games; datum en plaats

Wanneer moet je beschikbaar zijn om de REAL GAME te gaan beleven:

Maandag 7 oktober tussen 18:45 – 22:00 uur voor inwoners van het dorp HEDEL;

Dinsdag 8 oktober tussen 18:45 – 22:00 uur voor inwoners van het dorp ROSSUM;

Woensdag 9 oktober tussen 18:45 – 22:00 uur voor inwoners van het dorp GAMEREN;

Donderdag 10 oktober tussen 18:45 – 22:00 uur voor inwoners van het dorp AALST.

Voor het koppel dat de REAL GAME Veiligheid wint die avond, is er een mooie prijs!

Real game veiligheid Bommelerwaard

Update:Durft je partner niet mee te doen maar wil jij wel graag? Geef je dan op voor Hedel of Gameren. Dan koppelen wij je aan een iemand die ook lef heeft! Stuur een mailtje als je durft….aanmelding.de-waarden@politie.nl-REAL GAME Veiligheid Bommelerwaard-Ben je woonachtig in het gebied van de Bommelerwaard?Heb je in de Week van de Veiligheid ‘niets’ te doen……..en wil je een unieke ervaring hebben?De Politie Bommelerwaard, de Brandweer, het Rode Kruis én de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel, organiseren een escape room in de buitenlucht. Een REAL GAME Veiligheid!! Kruip samen met een maatje in de huid van een hulpverlener, los de puzzels op waar wij soms voor staan…. en win de REAL GAME! Je kunt meedoen als je:- 21 jaar of ouder bent;- als bewoner staat ingeschreven in de Bommelerwaard.- lid bent (of wilt worden) van de Veilige Buurt App.- kleine stukjes kunt fietsen Geef je samen met een maatje (of alleen) op om mee te doen aan de REAL GAME!Stuur een mail met deze gegevens van jou en/of je maatje:- naam,- voornamen,- geboortedatum,- woonadres,- e-mailadres. Laat ons weten waar je de avond mee wilt draaien. Het emailadres is: aanmelding.de-waarden@politie.nl Let op:Je hebt een fiets nodig om van het ene incident dat je behandelt, naar het andere incident te gaan.Een gemotoriseerd vervoermiddel is niet toegestaan. Zorg dus dat je fiets goed werkt en verlichting heeft.Natuurlijk ben je alert voor het doen van je ‘onderzoek’ dus: geen alcohol of drugs gebruik vooraf of tijdens de game.Je bent tijdens de REAL GAME zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en eigendommen.De organisatie is niet aansprakelijk voor schade bij jou of bij derden. Bij de incidenten wordt gebruik gemaakt van acteurs.Bij aanmelding ga je akkoord dat er door politie filmopnames/ foto’s gemaakt kunnen worden en dat deze beelden gebruikt kunnen worden door de politie. Tevens kunnen andere mediavormen beeldmateriaal maken tijdens de avonden.AanmeldprocedurePer avond kunnen maximaal 48 mensen meedoen. Bij teveel aanmeldingen gaan we (uit)loten.Aanmelden kan vanaf nu! De inschrijftermijn sluit maandag 23 september om 24:00 uur.Alle inschrijvingen die later binnenkomen, zijn uitgesloten van deelname. Ook als de gegevens niet compleet zijn,worden jij en je maatje uitgesloten van deelname. Zorg dus dat je aanmelding compleet is!Je krijgt woensdag 25 september een e-mail of je als koppel mee kunt doen. (Kijk ook in de spam-box van je e-mail) Real Games; datum en plaatsWanneer moet je beschikbaar zijn om de REAL GAME te gaan beleven:Maandag 7 oktober tussen 18:45 – 22:00 uur voor inwoners van het dorp HEDEL;Dinsdag 8 oktober tussen 18:45 – 22:00 uur voor inwoners van het dorp ROSSUM;Woensdag 9 oktober tussen 18:45 – 22:00 uur voor inwoners van het dorp GAMEREN;Donderdag 10 oktober tussen 18:45 – 22:00 uur voor inwoners van het dorp AALST. Voor het koppel dat de REAL GAME Veiligheid wint die avond, is er een mooie prijs!Durf jij het aan om mee te doen? ^TS ^DdV

Geplaatst door Politie Bommelerwaard op Donderdag 29 augustus 2019

Bron: Politie

Comments

Comments are closed.

You may also like

More in Aalst