HankWerkendam (regio)

Particulieren zetten zich in voor Roemeens meisje met beperkingen

0

HANK – Op vrijdag 4 oktober 2019 organiseert De Rommelschuur in Hank haar jaarlijks verkoop van tweedehands spullen, waarvan de opbrengst gaan naar Niki, een Roemeens meisje met meervoudige beperkingen.

Niki heeft het Cornelia de Lange Syndroom, een aangeboren afwijking waarbij verschillenden delen van het lichaam betrokken zijn. Kinderen met CdLS hebben naast de lichamelijke problemen ook dikwijls een verstandelijke beperking

Inmiddels hebben de vrijwilligers van De Rommelschuur al voor de 10e keer een actie georganiseerd voor Niki waardoor de moeder van het meisje een aangepaste toilet en badkamer heeft kunnen realiseren. Maar er zijn nog een aantal aanpassingen nodig om het leven van Niki dragelijker te maken.

Tijdens de tweedehands schuurverkoop treft u veel mooie dingen aan zoals: boeken, brocante en nog veel meer bruikbare spullen.

Waar: De Rommelschuur aan de Kortveldsesteeg 5 te 4273LK Hank
Wanneer: vrijdag 4 oktober 2019 van 15:00 tot 20:00
Entree: Gratis

Stockfoto

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Hank