VideoreportagesZaltbommelZaltbommel (regio)

Geslaagde Duckrace in Zaltbommel haalt meer dan 10.000 euro op!

0


ZALTBOMMEL – Tafelronde 194 Bommelerwaard hield op zondag 8 september een geslaagde Duckrace om geld in te zamelen voor het goede doel. Bij het Parkeiland in de Waluwe werd een traject van vijfhonderd meter uitgezet waarin maar liefst zesduizend eendjes werden losgelaten.

Onder een stralend zonnetje was het gezellig druk op het Parkeiland in Zaltbommel. Veel toeschouwers keken toe hoe de duizenden eendjes in het water werden gelaten. Vervolgens begon de spannende strijd. Want welke eendje komt als eerste over de finish? Iets na half 4 werd het winnende eendje bekend gemaakt.

Het mooie weer. De fleurige eendjes en het nodige enthousiasme van de vrijwilligers waren ingredienten voor een mooie opbrengst. Uiteindelijk werd er meer dan 10.000 euro opgehaald. Wendy Leemburg van Wensstichting Shamajo is ook meer dan blij met deze mooie goede doelen actie.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten