WerkendamWerkendam (regio)

Gaat wethouder Peter van der Ven het water in voor het goede doel?

0

VEEN/WERKENDAM – Tijdens een uitzending van OKE Magazine op de streekomroep OKE FM is een bijzonder idee geboren. Tijdens de uitzending was er aandacht voor de Biesbosch Open Water Race die dit jaar alweer voor het zevende jaar op rij zal plaats vinden in Werkendam. Ook dit jaar wordt er weer voor een goed doel gezwommen, namelijk de stichting ALShetjeraakt. Radiomakers Cor & Henri kwamen op een ludieke actie. Want hoeveel geld zou er voor nodig zijn om wethouder Peter van der Ven, die de openwaterrace zal openen, ook een nat pak te bezorgen?

Tijdens de uitzending werd er al snel contact gezocht met de verantwoordelijk wethouder, waarna hij spontaan in de uitzending terecht kwam. De wethouder werd voorgesteld om voor het goede doel mee te zwemmen tijdens de Biesbosch OpenWaterRace. Helaas liet zijn agenda het niet toe, maar de radiomakers namen er geen genoegen mee. Hoeveel geld is er nodig om wethouder van der Ven mee te laten zwemmen tijdens de Biesbosch OpenWaterRace 2020? De wethouder antwoordde dat dit een flink bedrag moest zijn en zette in op 1000 euro.

Na een snelle schakeling met de organisatie van de Biesbosch OpenWaterRace besloot wethouder van der Ven de financiële drempel te verlagen. Wanneer OKE FM 500 euro of meer ophaalt voor het goede doel, zwemt wethouder van der Ven volgend jaar mee! Tijdens de uitzending kwamen de eerste toezeggingen van luisteraars al binnen. Inmiddels kunt u via onze website een donatie plaatsen:

[whydonate_btn]

 

Beluister hier nogmaals het radiofragment uit onze uitzending:

Comments

Comments are closed.

You may also like

More in Werkendam