AalburgWijk en Aalburg

Film ‘Wonder Park’ bij St. Paraplu

0

WIJK EN AALBURG – Op woensdag 9 oktober 2019, een week later dus dan jullie van ons gewend zijn, organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu  te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de film ‘Wonder Park’ op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

Wat als het park waar je van droomde werkelijkheid wordt? Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd Junetot leven komt.

June heeft altijd de fantasie gehad om een eigen pretpark te ontwerpen en dan ontdekt ze het vervallen park Wonderland in het bos. Het park komt haar zo bekend voor, samen met de dieren in het park wil ze deze plek weer betoveren.

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan a.s. woensdag naar BuBeClu. De entree bedraagt € 2,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 1,-. BuBeClu is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg