OKE Media

Fietser en auto komen met elkaar in aanraking op kruising in Kerkdriel

0
De gehavende auto ©Mark Verlijsdonk / 112Maasdriel

Kerkdriel – Op de kruising van de Bulkseweg en Hoorzik in Kerkdriel is omstreeks 21:00 uur een fietser aangereden door een auto.

De auto schepte de fietser toen er geen voorrang werd verleend. De bestuurder van de  auto heeft toen hij de fietser schepte aan het stuur getrokken waardoor hij over een betonen barricade is gevlogen waarna deze tot stilstand kwam in de voortuin van een huis.

De fietser kwam naast de auto tot stilstand. De fiets zelf is nog ongeveer 5 meter voor de auto terecht gekomen. De bestuurder van de fiets is gewond naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto was ongedeerd, wel was de auto zeer beschadigd. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

De fiets die in de voortuin ligt  ©Mark Verlijsdonk / 112Maasdriel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit OKE Media