AalburgGenderen

Excelsior neemt afscheid van dirigent Jan van de Sanden

0

GENDEREN – Op 6 september 2019 nam muziekvereniging Excelsior uit Genderen na 19 jaar afscheid van hun dirigent Jan van de Sanden.

In november 1999 moest muziekvereniging Excelsior op zoek naar een nieuwe dirigent omdat ze op dat moment zonder kwamen te zitten. Al snel vonden ze die toen in Jan van de Sanden die op 5 oktober 2000 zijn eerste repetities voor Excelsior verzorgde. Het werd een succesvolle samenwerking die uiteindelijk 19 jaar heeft geduurd!

Er werden mooie momenten met hem beleefd, zoals de buitenconcerten een ‘Promconcert’ in een uitverkochte zomerfeesttent, galaconcert, filmconcert en natuurlijk in maart 2007 het top concours in Arnhem, waar de muzikanten Nederlands kampioen werden.

Na deze prima samenwerking blijft er niets over dan Jan te bedankten voor al die mooie momenten die ze samen hebben beleefd.

Foto: Excelsior

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg