WerkendamWerkendam (regio)

De Kruisstraat ademt kunst tijdens de Biesboschdag

0
Schilderij Mien de Peuter

WERKENDAM – Tijdens de Biesboschdag op zaterdag 21 september wordt het publiek verrast en getrakteerd met een straat vol prachtige hedendaagse kunst.

In de Kruisstraat zijn de kunstenaars live aan het schilderen en presenteren ze een deel van hun oeuvre op straat. Het publiek kan wandelend tussen de schildersezels door kennismaken met al het talent dat Werkendam en omgeving rijk is en kennis maken met de kunstenaars en hun werk. Het werk van Levien Verschage is te bewonderen in zijn eigen atelier in de Kruisstraat nummer 22. Daarnaast is er van alle deelnemende kunstenaars werk te zien in Galerie Martin Copier,  Kruisstraat 24. Tijdens de Biesboschdag presenteert Marijn van Teylingen haar lichtobjecten in de galerie.

Wij willen iedereen uitnodigen om een bezoek te brengen aan de Kruisstraat. Alle kunstwerken zijn te koop, maar u kunt uw favoriete kunstenaar ook opdracht geven om geheel  op uw wensen afgestemd een kunstwerk te laten maken. Een aantal van de kunstenaars geeft ook schilderlessen en workshops. Misschien raakt u geïnspireerd. U kunt zich dan gelijk bij 1 van hen aanmelden voor het nieuwe schilderseizoen.

Schilderij Mien de Peuter

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Werkendam