AalburgWijk en Aalburg

Bazaar/draaiavond bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein

0

WIJK EN AALBURG – Dit jaar wordt bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, de jaarlijkse bazaar/draaiavond gehouden op vrijdag 4 oktober. Het evenement wordt gehouden in het atrium van Wijkestein.

De hoofdattractie is uiteraard het rad van avontuur met het alom bekende plaatsnamenspel waar men vooral “lekkere” prijzen kan winnen.

Daarnaast is van er alles te doen en te koop o.a. verkoop van bloemen, planten, tweedehands boeken, handwerk en cadeauartikelen.  Maar ook allerlei activiteiten, zoals  ballonnen prikken met mooie prijzen, inschrijven voor een konijn en boodschappenmand, en ouderwets ring gooien om een fles wijn. Er is ook een kraam van de dagbesteding met diverse leuke activiteiten voor de kinderen.

In ons gezellige restaurant  kunt u  terecht voor koffie, thee en fris met een lekkere appelflap en allerlei warme en koude snacks. Dit jaar worden er ook pannenkoeken gebakken.

LET OP! Tussen 17.00 en 18.00 uur is er HAPPY HOUR en is er een speciale aanbieding: Friet & een snack voor € 3,-

Daarnaast is er om 18.30 uur een optreden van de MAASMATEN uit Rijswijk.

De bazaar/draaiavond begint om 14.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Rond de klok van kwart over negen komt de notaris uit Heusden de trekking verrichten van de grote verloting. Hiervoor zijn nog loten verkrijgbaar in de hal van Wijkestein.

1e prijs: Reischeque, Beins Travel, Oosterhout €  500,-
2e prijs: Kledingcheque Ballegooyen Modes, Dussen €  300,-
3e prijs: Cadeaubon COOP, Oud-Heusden €  250, –
4e prijs: Dinerbon restaurant de Waard, W&A €   50,-

We hopen op een gezellige en grote opkomst. De opbrengst komt geheel ten goede aan extra activiteiten voor de cliënten van Zorgplein Maaswaarden.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg