BrakelPoederoijenZaltbommel (regio)

Auto vliegt uit bocht van Van Heemstraweg ter hoogte van Poederoijen

0
Foto: Jurgen Versteeg

Poederoijen – Op woensdagavond 25 september omstreeks 21.40 uur is er een auto uit de bocht gevlogen op de Van Heemstraweg bij Poederoijen. De weg maakt daar een scherpe bocht naar links en naar rechts.

De bestuurder, een jonge vrouw, belande met haar auto tegen een boom aan. De auto kwam met de bijrijderskant tegen de boom aan. Nadat de vrouw is nagekeken door de ter plaatse gekomen ambulance mocht ze weer naar huis. De auto had behoorlijk wat schade, deze is weggesleept door een bergingsbedrijf. De auto zal de weg niet meer opkomen.

Foto: Jurgen Versteeg

Foto: Jurgen Versteeg

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Brakel