AalburgWijk en Aalburg

3de Plaats voor Sonnema tijdens Budapest Open

0

BOEDAPEST – Afgelopen weekend 14/9 was Rick Sonnema afgereisd naar Hongarije om deel te nemen aan de ‘Budapest Open’.

Met meer dan 1800 deelnemers uit 36 landen een goed bezet internationaal toernooi, en voor veel landen een meetmoment voor het EK/WK. De dag begon goed met een overtuigende 4-1 overwinning op een nationaal teamlid uit Hongarije. Met dezelfde score wist Sonnema de tweede ronde te winnen van zijn tegenstander uit het nationaal team van Oostenrijk.

In de derde ronde stond Rick wederom tegen een nationaal teamlid uit Hongarije, deze partij won hij met 5-0. Door deze 3 overwinningen stond Sonnema in de poulefinale. Helaas verloor Rick deze ronde met 4 tegen 1 van het nationaal team van Slovenië. Doordat zijn tegenstander met zijn overwinning in de finale stond mocht Sonnema zich gaan opladen voor de strijd om het brons.

In deze ronde wist Rick overtuigend het nationaal teamlid van Zweden met 5-0 te verslaan waardoor hij het brons mee naar Nederland mag nemen.

Foto: Sonnema

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg