RijswijkWoudrichem (regio)

Zomerprogramma in de Nijenburcht

0

RIJSWIJK – Deze zomer is de Nijenburcht te Rijswijk geopend en zijn er veel leuke activiteiten te doen.

Vertoning dorpsfilm Giessen op 13 augustus
Op dinsdag 13 augustus wordt er een dorpsfilm van Giessen vertoond. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan er samen naar de film gekeken worden en over vroeger en nu worden gepraat.

Omdat de filmavonden georganiseerd worden door vrijwilligers is de toegang gratis en kost een consumptie slechts € 0,50 cent. Vanaf 19.00 uur is de inloop waarna om 19.30 uur de film start die ca 1,5 uur duurt. De koffie en thee staat klaar!

Gezellig kletsen en spelletjes doen tijdens ’t Proathuis
Iedere maandagmiddag vanaf 14.00 uur is iedereen die zin heeft in een gezellige middag van harte welkom bij ’t Proathuis in de Nijenburcht. Er kan gezellig worden gekletst over van alles en nog wat, zijn er spelletjes, kan er een kaartje worden gelegd of worden gesjoeld, waar u maar zin in heeft. Er is ook een boekenruilkast voor iedereen die van lezen houdt. Hier kunt u gratis uw boeken ruilen. Omdat ‘t Proathuis gerund wordt door vrijwilligers is de toegang gratis en kost een consumptie slechts € 0,50 cent. De koffie en thee staat klaar!

Bingo op 21 augustus
Franny van Anrooij gaat door met de bingo. Op woensdag 21 augustus kan er weer mee worden gespeeld en kunnen er mooie prijzen worden gewonnen De bingo start om 14.00 uur en de kosten zijn € 3,- voor 4 rondes inclusief koffie en thee.

SeniorWeb op woensdagmiddag
Ook in de zomermaanden is er elke woensdagmiddag inloop bij SeniorWeb. Heeft u vragen over uw pc, laptop, tablet of smartphone? Onze vrijwilligers zitten klaar om u te helpen. Loop gewoon even binnen tussen 13.30 en 16.00 uur.

Al deze activiteiten vinden de plaats in de Nijenburcht aan de Koperwiek 51 te Rijswijk. Aanmelden is niet nodig, iedereen mag zo binnenlopen. Ook voor een kopje koffie of thee op het gezellige buitenterras.

Tot ziens, de bewoners, Ouderenbond, SeniorWeb, de Dorpsraad en vrijwilligers van ’t Proathuis.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Rijswijk