AalstVideoreportagesZaltbommel (regio)

Weinig animo braderie Aalst (Video)

0

AALST – Ondanks het fraaie zomerweer (misschien was het wel te warm) was er maar weinig animo voor de braderie in Aalst die zaterdag werd gehouden. Hier en daar zag je een enkeling of een klein groepje mensen van de ene naar de andere kraam gaan. En ze waren dan ook alweer vrij snel klaar waren ook maar enkele tientallen standhouders op de braderie afgekomen. En volgens een van de standhouders was het ook nog “veel kijken en weinig kopen”. Het dorpsontbijt dat voorafgaande aan de braderie was wel een succes. Bij de eerste sessie die om half acht begon, deden 100 dorpelingen uit Aalst mee, en bij de tweede sessie die twee uur later op het programma stond schoven maar liefst 400 dorpsgenoten aan. Van 16.00 uur tot 21.00 uur speelt er nog een band op een podium in de buitenlucht wellicht dat er dan nog wat meer mensen komen.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalst