AalburgGenderen

Viswedstrijd voor de jeugd tijdens Zomerfeest Genderen

0
Foto: Joop Lankhaar

GENDEREN – Tijdens het Zomerfeest Genderen is de woensdagmiddag altijd gereserveerd voor de jeugdige vissers uit Genderen, waar dit jaar uitzonderlijk veel jeugdigen aan mee deden.

Woensdagmiddag wordt er tijdens het Zomerfeest Genderen altijd gevist waar altijd heel wat jeugdigen aan meedoen, maar dit jaar was het uitzonderlijk druk. 49 jeugdige vissertjes plaatsten zich aan de waterkant van het haventje in Genderen om hun geluk te beproeven.

De viswedstrijd staat van oudsher onder leiding van hengelsportvereniging De Bergse Maas uit Genderen, die het dit jaar wat drukker hadden dan normaal. 49 hengels klaarmaken en natuurlijk het aas voor aan het haakje natuurlijk. Maar er waren genoeg vrijwilligers om alles goed te laten verlopen.

Heel wat ouders, oma’s en opa’s kwamen een kijkje nemen en ze kwamen niet voor niets want er werd goed gevangen door de jeugdige vissertjes. Sommigen hadden na drie kwartier al 7 visjes uit het water opgehaald.

GenderenDigitaal ging een kijkje nemen en maakt een aantal kiekjes van het spektakel.

Foto: Joop Lankhaar

 

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg