PoederoijenZaltbommelZaltbommel (regio)

Varen op de Waal tussen Zaltbommel en Loevestein: Op 9, 15, 16 en 23 augustus  1+1 gratis

0
Foto: Joop Lankhaar

De Bommelerwaard en Vestingdriehoek bruisen deze zomer. Deze zomer kan iedereen weer tussen Zaltbommel, Brakel en Slot Loevestein varen. Op Loevestein is er een verbinding naar de prachtige vestingsteden Woudrichem en Gorinchem en fort Vuren. De veerboot vaart in september in het weekend. In augustus is de veerboot zeven dagen per week in de vaart. En op 9, 15, 16 en 23 augustus is er een speciale actie waarbij het tweede ticket gratis is. Met de zomerveerverbinding hoopt de gemeente Zaltbommel dat meer mensen de streek ontdekken.

Een kaartje voor de hele dag kost €12,50 via de Riveer app of www.varenopdewaal.nl. De fiets kan gratis mee. Aan boord kost een kaartje €15,-. Met hun kaartje kunnen bezoekers ook over op de andere veerboten van Riveer

Speciale avondvaart actie
Op de vrijdagavonden is er veel te doen in de streek. En op donderdag 15 augustus is de braderie in Zaltbommel. Daarom is er nu de speciale actie met een tweede ticket gratis. Deze actie geldt tijdens de avondvaart op vrijdag 9, 16 en 23 augustus en op donderdag 15 augustus. De actie gaat in wanneer je na 16.15 uur op de boot stapt. Je koopt je ticket à € 12,50 via de Riveer app of www.varenopdewaal.nl. Het tweede ticket krijg je gratis als je aan boord stapt!

Wat voor mogelijkheden biedt het veer?
Op één en dezelfde dag shoppen in Zaltbommel en Gorinchem? Het kan! De snelle veertaxi brengt je al in drie kwartier van de ene naar de andere vestingstad. In beide steden shop je in de leukste winkels en in één van de vele horecagelegenheden strijk je neer voor een hapje en drankje. Of ben je eerder een cultuurliefhebber? Het is met de veertaxi een fluitje van een cent om in één dag van Zaltbommel naar het iconische Slot Loevestein te varen, de prachtige vestingstad Gorinchem en of Woudrichem of het mystieke fort Vuren.

Meer leuke suggesties wat te doen met het veer? Blijf via facebook op de hoogte https://www.facebook.com/varenopdewaal/

Varen op de Waal
Op www.varenopdewaal.nl staat informatie over het Varen op de Waal en wat er te doen is in de streek langs de vaarroute. Zo is een dagje uit gemakkelijk gepland. Op www.varenopdewaal.nl staat ook meer over parkeren en de opstapplaatsen.

Foto: Joop Lankhaar (persvaart)

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Poederoijen