WerkendamWerkendam (regio)

Uitslaande woningbrand in Werkendam

0
Foto: Jan-Bart Verheij

Werkendam – Donderdagochtend, iets voor half 10 werd de Werkendamse brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Floreffestraat. Ook de politie kwam met spoed ter plaatse.

Bij aankomst van de 1e tankautospuit bleek de brand uitslaand en werd ook de hoogwerker uit Oosterhout en de tankautospuit van Sleeuwijk gealarmeerd. Net nadat deze eenheden gealarmeerd waren werd het sein ‘Middelbrand’ gegeven. Ook Almkerk kwam toen ter plaatse.

De gehele zolder van de woning stond in brand.

Rond 10 uur werd het sein brand meester gegeven. De bewoners waren op het moment van de brand niet thuis. De oorzaak van de brand word nog onderzocht. De brand trok veel belangstelling door buurtbewoners.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Werkendam