AalburgWijk en Aalburg

Thuiszorg teams Zorgplein Maaswaarden zichtbaar aanwezig met auto’s in het land van Heusden en Altena

0

REGIO – Al vele jaren levert Zorgplein Maaswaarden zorg bij mensen thuis. Met twee enthousiaste teams, één vanuit Andel en één vanuit Wijk en Aalburg, wordt er zorg op maat geleverd.

Om meer bekendheid en zichtbaarheid aan de organisatie te geven, zullen de medewerkers van de thuiszorg vanaf half augustus in Maaswaarden auto’s te bewonderen zijn in het land van Heusden en Altena. Naast het gebruik door de thuiszorgteams, zullen de auto’s ook gebruikt worden door andere medewerkers van de organisatie als zij voor hun werk moeten reizen.

De auto’s moeten bijdragen aan een grotere naamsbekendheid in de regio maar moeten tegelijkertijd ook uitnodigend werken voor de werving nieuw zorgpersoneel, waar nog  altijd schaarste in is.

Op 20 augustus 2019 was het heugelijke feit dan zover en werden de auto’s door Martin Mouthaan, beheer autopark, in ontvangst genomen van Riemersma Leasing uit ’s-Hertogenbosch. Vijf auto’s zullen vanuit Wijk en Aalburg ingezet worden en drie auto’s vanuit Andel.

De auto’s met de opvallende en karakteristieke paarse kleuren sieren vanaf dat moment de regio en zijn hopelijk niet meer weg te denken uit het mooie landschap van het land van Heusden en Altena.

Foto: Joop Lankhaar

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg