AalburgGenderen

Tentdienst Genderen

0

Zondagmiddag 25 augustus om 15.30 uur is in de feesttent de tentdienst met spreker Chris Snoep en praiseband ‘Inspiration’ over het thema ‘Wie is hij?…..van wie is hij naar Hij is’.

Waarom gaan mensen eigenlijk naar een kerk? Waarom lezen ze een Bijbel en maken ze bepaalde keuzes? Hoe kan het dat er uberhaupt nog mensen geloven in deze tijd waarin rijkdom en strijd voor het recht en vrede toch belangrijker zijn? Mensen zijn nieuwsgierig of bevooroordeeld over een ander. Wie is hij vragen we ons regelmatig af… Het zou mooi zijn als mensen die nu denken aan Jezus Christus en “hem” zien en denken te kennen met een kleine letter “hij&hem” maar tijdens en na de tentdienst ze mogen horen en geloven in “Hem” en “Hij” die de zonden van alle mensen droeg en eeuwig leven geeft. Dat Hij uitgelicht, verhoogd en gezien wordt tijdens de Woordverkondiging die middag. Het evangelie dat we mogen kennen is de mooiste boodschap die er bestaat en daarom is dit een kans/gelegenheid iemand uit te nodigen om hierover te horen.

De collecte in de tentdienst is voor Freedom for Free: Vrijheid voor gevangenen, waarbij Chris Snoep betrokken is. Wereldwijd zitten er miljoenen mensen achter tralies onder bijzondere omstandigheden. Zware criminelen, bendeleden en drugshandelaren zijn een doodlopende weg ingeslagen. Gevangen, ex-gevangenen, maar ook hun slachtoffers hebben allemaal hun eigen verhaal. Wie gaat ze aanhoren en vertellen dat er een God is die van ze houdt? Daarnaast zien we andere tralies waarachter mensen gevangen zitten. Tralies van geestelijke, maar ook natuurlijke armoede. Deze mensen wil Freedom For Free graag ondersteunen met behulp van kernactiviteiten.

Ds. L.W. (Lucias) de Haan

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg