AalburgGenderenVideoreportages

Stan Schipperen wint met overmacht stratenloop in Genderen

0


GENDEREN – De stratenloop in Genderen die al vele jaren op het programma staat van de zomerfeesten in die plaatst is voor het tweede achtereenvolgende jaar gewonnen door Stan Schipperen uit Dussen.

En net als vorig jaar stond er ook dit jaar geen maat op een van de talentvolste lopers die Nederland op dit moment heeft. En dat er nog steeds progressie in zijn snelheid zit bleek wel uit de eindtijd die een minuut sneller was dan vorig jaar.

Schipperen kwam na 5 Engelse Mijlen in 23 minuten en 46 seconden over de streep. Koos Verweij van DAK Drunen kwam met een minuut achterstand als tweede over de streep, vlak voor Demi Rozenmond uit Genderen die derde werd.

Bij de vrouwen won Maartje Kusters van Attila in 26 minuten en 33 seconden. Bieke Schipperen de jongere zus van Stan Schipperen een ook net zo talentvol eindigde al tweede. Er waren 182 deelnemers in Genderen.

Foto’s: Hans Verbeek
Video: Joop Lankhaar

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg