PoederoijenZaltbommel (regio)

Slot Loevestein genomineerd als het leukste uitje van de ANWB

0

Voor de tiende keer organiseert het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland en het Leukste uitje van de provincie. Dé publieksprijs namens 4,5 miljoen ANWB-leden.

Stemmen, stemmen, stemmen
Dit jaar is Slot Loevestein genomineerd als leukste uitje in Gelderland voor 2020. Directeur Ed Dumrese: “Daar zijn we bijzonder trots op en laat ook de waardering voor al onze vrijwilligers en medewerkers zien. Nu is het een kwestie van stemmen, stemmen, stemmen!  Het is een publieksprijs en daarom willen we iedereen vragen om een stem uit te brengen.”

Een dagje Slot Loevestein is een avontuurlijk bezoek aan een authentieke, bijzondere plaats, waar water, natuur en cultuur bijeen komen in een oer-Hollands verhaal. Jaarlijks lopen er 150.000 bezoekers over de toegangsbrug de vesting binnen. De thema’s vrijheid, tolerantie en recht staan centraal. En natuurlijk kent iedereen het verhaal van de spectaculaire ontsnapping van Hugo de Groot.

Help jij mee om deze bijzondere plek te laten winnen? Geef jouw steun aan ons oer-Hollandse kasteel en maak dit het beste uitje van Gelderland! Je kunt gemakkelijk via je mobiel of computer een stem uitbrengen. Dit kan tot en met 3 november. De link om te stemmen vind je op de website en de social media pagina’s van Slot Loevestein.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Poederoijen