Heerewaarden

Politie plaatst foto mogelijke drenkeling in de Waal

0

RIVIERENGEBIED – Afgelopen vrijdag is er massaal gezocht naar een mogelijke drenkeling in de Waal tussen IJzendoorn en de sluis St. Andries. Gisteren en vandaag is er weer opnieuw door de politie gezocht maar er is nog steeds niemand aangetroffen. Omdat men bij vermissingen ze ook uw hulp goed kunnen gebruiken plaatst de politie een foto van het vermiste bemanningslid. Ook plaatsen ze een foto van zijn tatoeage.
Signalement: Groen shirt, korte broek (mogelijk een blauwe overal eroverheen) donkere haren, baard, spleetje tussen de tanden, 1.78, normaal postuur en een tatoeage op zijn linker arm. Alle betrokkenen zijn ten einde raad en hopen snel meer duidelijkheid te hebben. Heeft u hem, of iets wat ons kan helpen bij het vinden van de vermiste, gezien? Bel dan 0900-8844

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Heerewaarden