AalburgGenderen

IJsverkoop voor het goede doel tijdens Zomerfeest Genderen

0

GENDEREN – Tijdens het Zomerfeest in Genderen zult u ongetwijfeld een Genderense ijsverkoopster Anita tegen gaan komen. Op zich niet zo bijzonder maar in dit geval wel. Anita Heijstek zet zich namelijk in voor het ‘Goede Doel’.

De ijsjes worden u aangeboden om geld in te zamelen voor stichting ‘F.E.L.I.S’ in Curaçao. In het Papiamento betekend Felis, ‘Gelukkig’.  Naast de ijsjes worden voor hetzelfde doel ook armbandjes aangeboden.

Wil jij ook het Goede Doel steunen laat Anita dan niet met ijsjes zitten tijdens de Zomerfeesten en kom proeven!

Wie meer wil weten over de stichting FELIS kan via de volgende link kijken wat het stichting doet:

Over ons

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg