AndelWoudrichem (regio)

Gezellige Fancy Fair in De Notenhoff

0

Woensdag 21 augustus werd bij Zorgplein Maaswaarden, locatie De Notenhoff te Andel de jaarlijkse fancy fair gehouden. Tijdens deze zonovergoten dag konden bezoekers zowel  binnen, maar ook in de binnentuin van alles kopen of deelnemen aan diverse doe dingen.

Vanaf half drie konden de bezoekers o.a. cadeauartikelen, bloemen, fruit, tweedehandsboeken en handwerkspullen kopen,  ook kon er gespeeld worden op een rolbak en ingeschreven worden voor een boodschappenmand. Ook het rad van avontuur, met het bekende plaatsnamenspel, ontbrak niet en voor de inwendige mens was er friet, frikandel, kroket, slaatje, appelflappen etc. Om 19.30 uur was de fancy fair afgelopen en werd alles weer opgeruimd. Uiteraard werd ook de opbrengst geteld.

Deze bedroeg ruim €1400,- .

Een mooi bedrag wat ten goede komt aan een rolstoelfiets voor de bewoners.

Foto: ingezonden door Maaswaarden

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Andel