AalburgDrongelen

Feestweek Drongelen

0

DRONGELEN – Op dinsdag 10 september 2019 bestaat Stichting Dorpsbelangen Drongelen precies 60 jaar, en dat moet natuurlijk orden gevierd.

Het 60 jaar bestaan van Stichting Dorpsbelangen Drongelen was dus reden voor de bestuursleden, om een feestcommissie samen te stellen. Zij zouden zich bezig houden met het op touw zetten van de feestweek. Achter de schermen zijn zij toch wel een klein jaar bezig geweest om van alles te regelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vergunningen, veiligheid, budget, noem maar op. Er komt stiekem toch veel bij kijken. Maar ondanks dat heeft de feestcommissie het weer met alle liefde en plezier gedaan.

Het grootste vraagstuk was het programma. Ga je bijvoorbeeld nieuwe activiteiten organiseren of blijf je alleen bestaande activiteiten organiseren? Je wilt toch een programma samenstellen dat voor iedereen leuk is. We hebben er een combinatie van gemaakt, met dien verstande dat we reeds bestaande activiteiten in een ander jasje hebben gestoken. Het gehele programma vindt uiteraard plaats in en rondom dorpshuis De Oude School.

Wij denken dus dat we een leuk programma hebben samengesteld. Hopelijk denken jullie er straks ook zo over.
Tijdens de verschillende activiteiten die in of rondom het dorpshuis georganiseerd worden, krijgt de stichting regelmatig hulp van dorpsbewoners. Tijdens de feestweek zijn er ook weer vrijwilligers die mee willen helpen. Het is toch elke keer weer mooi om te zien hoe enthousiast deze mensen zijn, waarvoor uiteraard dank.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg